...HAKKIMDA...

MERHABALAR BEN EVLİ KOCASINI ÇOOOK SEVEN VE DÜNYA TATLISI BİR PRENSESE SAHİP OLAN ÇOOOK ŞANSLI BİR EŞ VE AYNI ZAMANDA ANNEYİM EVİMDE EŞİME VE BEBEĞİME ÇALIŞMAKTAYIM:) EVİMDEN MUTFAĞIMDAN HAYATIMDAN TAŞANLAR GEZDİKLERİM GÖRDÜKLERİM İLK ANNELİK MACERAM:) FARKLI LEZZETLER ÖRGÜLER GÜNCEL HABERLER MAKYAJ KOMBİNLERİM KISACA BİZ KADINLARA DAİR TÜM PAYLAŞIMLAR İÇİN BURADA SİZLERLE BİRLİKTEYİM...

11 Nisan 2013 Perşembe

ALLIK SÜRMENİN PÜF NOKTALARI...


Doğru allık nasıl sürülür?

Makyajın temel taşlarından allık, hataya en açık uygulamalardan biri. Üstelik allık uygulaması zaman yolculuğu gibi. Sizi anında 60’lara, 20’lere ya da tarih öncesi çağlara ışınlayabilir. Günümüz sürüş tekniklerine gelmeden renk konusunda şeftali ve pembeyle yanlışınız olmaz. Bu iki renk tonu doğal cilt rengini yüceltirken uygulamadan doğan kusurları da kapatıyor.

Nasıl sürülür?
Allık sürmeye, yüzü çok iyi tanıyarak başlıyoruz. İllüzyon maharetini kemik yapısını tebrik etmekte ya da olmayanı varmış gibi göstermekte kullanıyoruz. Başarılı allık uygulaması yaş kaç olursa olsun sadelikten abartıdan uzak durmakta gizli.

Doğru allık sürmenin 4 yolu:
1- Aynanın önünde durum ve gülümseyin. Gülümsemeyle yanakta oluşan yuvarlak bölgeyi başlangıç noktası olarak belirleyin.
2- Allık fırçasından fazla pudrayı silkeledikten sonra kalanını daire şeklinde yanaklarınıza sürün.
3- Gülümsemeyi bırakın ve fırçanızı verev olarak yukarı aşağı hareketlere yanaklarınıza sürün.
4- Gençlik illlüzyonu için fırçayla alın ve çeneye ışığı yansıtması için dokundurun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder