MALZEMELER
2 ADET YUMURTA
1 SU BARDAĞI TOZ ŞEKER
1 SU BARDAĞI SIVIYAĞ
1SU BARDAĞI SÜT
YARIM SU BARDAĞI ÇEKİLMİŞ CEVİZ İÇİ
1 ÇAY BARDAĞI HİNDİSTAN CEVİZİ
1 TATLI KAŞIĞI TARÇIN
1 TATLI KAŞIĞI ZENCEFİL TOZU
1 PAKET KABARTMA TOZU
1 PAKET VANİLYA
YAKLAŞIK OLARAK 2 SU BARDAĞI UN
HAZIRLANIŞI
ÖNCELİKLE ŞEKER VE YUMURTAYI ÇIRPALIM, ARDINDAN SIVIYAĞ SÜT CEVİZ İÇİ HİNDİSTAN CEVİZİ VANİLYAYI İLAVE EDEREK ÇIRPMAYA DEVAM EDELİM HEMEN ARDINDAN UN VE KABARTMA TOZUNUDA EKLEYİP YAĞLANMIŞ KALIBIMIZDA 180 DERECEDE PİŞİRELİM
AFİYET OLSUN...
eline sağlık ablacım,cidden güzel oluyor.çok öptüm...
YanıtlaSilafiyet olsun abla:)bende öptüm...
SilÇok güzel görünüyor ellerinize sağlık.Bloğunuzu takibe aldım bana da beklerim.İstanbuldaki farklı mekan ve lezzeetlerle ilgili paylaşım yapıyorum.Sevgiler..
YanıtlaSiltamam hemen geliyorum:)
Silellerinize sağlık:)
YanıtlaSilCanım ellerine sağlık bayılırım cevizli keke müzikte şahane iyi geldi şu an sevgilerimle
YanıtlaSilafiyet olsun:)evet son zamanlarda favori listemin en başında gelenlerden biride cevizli kek çok güzel oluyor:)
Silben geldim iade-i ziyarete:) cevizli keki ben çok severim ellerine sağlık :)lezzetli gözüküyor.
YanıtlaSilhoş geldin:)
YanıtlaSil