Evde doğal katkısız şeyler yapmaya bayılıyorum,içinde ne olduğunu bilip gönül rahatlığıyla tüketiyoruz, evde kiraz hoşafı yaptım biraz fazla yapıp büyük bir cam kavanoza koydum ve böylelikle birkaç gün gitti;)
Yapımı oldukça kolay bilmeyen yoktur sanırım gerekli olan sadece kiraz, su ve şeker yeteri kadar kaynatıp rengi çıktıktan sonra servis kasesine yada benim gibi cam kavanozlara koyup soğumaya bırakıyoruz...
Yapanlara afiyetler olsun...
Bende hep evde yaparım... ama en çok reyhan şerbetini sevdim kesinlikle dene derim Betül'cüm... sevgiler
YanıtlaSilbende yapıyorum ama aklında olsun kıraz ve kırmızı erık kaynatıp seker atıp kavanoza sıcak koy 2-3 yılda gecse bozulmuyor ve tadı harıka ozellıkle kırmızı erık denemelısın
YanıtlaSilne çok severim pek lezzetli olur :) bloguma da beklerim sevgiler
YanıtlaSilDoğal gibisi var mı! Ellerinize sağlık!
YanıtlaSilMerhaba blog keşif etkinliğinden geliyorum seni takipteyim bana da beklerim sevgiler
YanıtlaSilhttp://guzelvekulturluyum.blogspot.com.tr/