...HAKKIMDA...

MERHABALAR BEN EVLİ KOCASINI ÇOOOK SEVEN VE DÜNYA TATLISI BİR PRENSESE SAHİP OLAN ÇOOOK ŞANSLI BİR EŞ VE AYNI ZAMANDA ANNEYİM EVİMDE EŞİME VE BEBEĞİME ÇALIŞMAKTAYIM:) EVİMDEN MUTFAĞIMDAN HAYATIMDAN TAŞANLAR GEZDİKLERİM GÖRDÜKLERİM İLK ANNELİK MACERAM:) FARKLI LEZZETLER ÖRGÜLER GÜNCEL HABERLER MAKYAJ KOMBİNLERİM KISACA BİZ KADINLARA DAİR TÜM PAYLAŞIMLAR İÇİN BURADA SİZLERLE BİRLİKTEYİM...

7 Mayıs 2014 Çarşamba

LANCOME HYPNOSE RİMEL

Lancome_hypnose mascaraMakyajda en önemli ürünlerden biri rimeldir. Bir makyaj ürünü kullanmıyor olsanız bile yalnızca bir rimel  size yetecektir.. Gözlerinizin ve kirpiklerinizin ön plana çıkmasıyla çarpıcı ve  bir bakışa sahip olacaksınız, kirpikleri anında olduğundan daha uzun ve daha kalın gösterebilen kadınların vazgeçilmezlerinden biridir  kaliteli ve su bazlı maskara kullanmak çok önemlidir, Çünkü sudan veya göz yaşından hemen deforme olup akan maskarayı kullanmak yerine hiç kullanmamak daha iyidir bence:)
LANCOME HYPNOSE'nin bu ürünü rimelde kaliteyi arayanlara göredir, kirpikleri tek tek ayırır ve dolgunlaştırır, zaten bir rimelden de beklenen bu değilmidir?
Bu ürünü kullanan biri olarak denemenizde fayda var derim denemeye değecek bir ürün doğrusu...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder